Guide: Det skal du tænke over, når du skal have nyt hegn

Afadmin

Guide: Det skal du tænke over, når du skal have nyt hegn

Der er meget at tænke over, når du skal have et nyt hegn. Det er lige meget, om du bor i Odense, på Fyn eller i resten af landet. Vi har derfor lavet denne guide, der skal hjælpe dig til at finde ud af de vigtigste ting i forhold til det.

  1. Tal med din nabo

Hvis du vil sætte et nyt hegn op i skellet ind til naboen, skal du altid tale med din nabo om det først. Det gør, at der er styr på tingene. Alt efter hvad bestemmelserne er, der hvor I bor, er det meget muligt, at I skal deles om udgifterne til det nye hegn, derfor skal din nabo selvfølgelig også spørges.

  1. Vælg materialer til havehegn, der passer ind i haven

Hvis du vil have lavet et hegn inde i haven, der det selvfølgelig dig selv, der bestemmer, hvordan det skal se ud. Det kan være, at du har brug for, at en del af din have er hegnet ind, for eksempel til en hundegård. I det tilfælde er det en god ide, at du vælger noget hegn, der passer til, hvordan haven ellers ser ud. Det kan være, at du har en meget minimalistisk stil.

  1. Få en professionel til at lave det

Når du skal have lavet et hegn, er det altid en god ide at få en professionel til at hjælpe dig med det. Det gør, at du får et havehegn, der holder i mange år fremover. Derudover får du selvfølgelig også et hegn, der ser flot ud. Det er jo også en vigtig del af det.

  1. Tænk over maling og træbehandling

Hvis du får lavet et hegn af træ, er det vigtigt, at du tænker over, hvordan det skal males. Hvis du skal dele hegnet med naboen, og I ikke kan blive enige om farven, er det en god ide, at I vælger et hegn, hvor I kan male det i hver sin farve, uden at det kan ses fra den anden side.

Klik her for at se, hvor vi har fået inspiration til artiklen.

Om forfatteren

admin administrator