Tag med din diætist på tur

Afadmin

Tag med din diætist på tur

Har du lyst til at bevæge dig og møde ligesindede med samme interesse for en aktiv livsstil i naturen? Tag med på tur i naturen, når Klaus Frobenius, der er uddannet klinisk diætist og personlig coach, inviterer på sjove arrangementer udenfor.

 

Klaus Frobenius er klinikejer af Klinik for Helbred og Sundhed på Islands Brygge i København, hvor han vejleder i kost og en sund livsstil, men han fastslår at motion og udendørs aktivitet er lige så vigtigt for et sundt helbred som kosten. Derfor tilbyder han jævnligt udendørs arrangementer, der skal hjælpe folk med at komme i gang med en aktiv livsstil. De fleste ture er gratis, og skal desuden hjælpe folk med at etablere et netværk af ligesindede naturelskere i hovedstadsområdet, så motion i fremtiden bliver en nemmere del af hverdagen.

 

Du kan orientere dig om alle kommende ture på Klinik for Helbred og Sundheds hjemmeside.

 

Cykelture

Danmark er en sjælden perle hvad angår naturstier, der er egnede til cykling. Med lidt forberedelse kan man endda cykle hele Danmark rundt på naturstier og kun køre få passager i trafikken. Ønsker man udendørs overnatning, har vi i Danmark også en sjælden luksus i form af åbne shelter-pladser, hvor der ofte kun skal betales et symbolsk beløb for overnatning, der går til vedligeholdelse og renholdelse af lejrpladsen.

 

Turene, der arrangeres af Klinik for Helbred og Sundhed, vil oftest være dagsture, men Klaus planlægger også at gøre brug af shelterpladserne til enkelte længerevarende strækninger.

 

 

Kommer snart: Træd i pedalerne Amager rundt

 

Tag med Klaus og en masse andre cykelentusiaster på en god tur på ca. 50 km Amager rundt.

 

Cykelturen foregår i et hyggeligt tempo, hvor alle kan være med uanset kondition, alder og cyklens stand, og Klaus inviterer også til at man deltager på en del af strækningen, hvis man er i tvivl om man kan holde til en heldagstur. Både cykel og cyklens ejer skal dog være i fysisk stand til at cykle.

 

Du kan finde mere information og tilmelde dig via klinikkens hjemmeside.

 

 

Walk N’ Talks

Når man bevæger sig i godt selskab, fordrer det ofte hyggelige samtaler, og der er få ting, der får samtalen i gang som en frisk gåtur.

 

Flere gange årligt arrangerer Klinik for Helbred og Sundhed Walk N’ Talks flere steder i landet. På disse ture har du mulighed for at møde nye mennesker og bevæge dig i et roligt tempo. Turene er for alle, men særligt for dig, der ønsker at bevæge dig, men mangler nogen at bevæge dig sammen med.

 

 

Kommer snart: Vinter Walk N’ Talk omkring søerne i København

 

Begynd nytåret med en frisk travetur omkring søerne i København. Turen starter ved Tycho Brahe Planetarium og løber de ca. 6,5 km hele vejen rundt om alle søerne – eller så længe, som du har lyst til at gå med.

 

Se detaljer om turen og tilmeld dig på klinikkens hjemmeside.

 

 

Vil du også have en nytårs Walk N’ Talk i din by?

Klinik for Helbred og Sundhed arbejder på at arrangere Walk N’ Talks i hele landet, som en fælles indsats for at sætte 2018 sundt i gang, og opfordrer derfor dig til at kontakte klinikken på kontakt@sundt-helbred.dk, hvis du synes, at din by mangler en nytårs Walk N’ Talk og hvis du har lyst til at hjælpe med at arrangere det. Turene er gratis og der tilbydes derfor ikke løn.

 

 

Andre aktiviteter

 

Klinik for Helbred og Sundhed arrangerer løbende spændende arrangementer. Vil du være sikker på, ikke at gå glip af et event i nærheden af dig, har du mulighed for at tilmelde dig klinikkens nyhedsbrev via hjemmesiden.

Om forfatteren

admin administrator