Spændende dagtilbud til skolebørn

Afadmin

Spændende dagtilbud til skolebørn

Har du brug for et sted hvor du kan udfolde dig eller finde ud af mere om dig selv? Så kan Høngs Erhvervsskole  bl.a. tilbyde en masse spændende dagtilbud, som omfatter kreativitet og underholdning. Alt efter hvad du er til, så kan man få lov til at beskæftige sig med noget, som falder i ens smag. Dagtilbuddet indeholder bl.a. værksteder indenfor håndværk og boglige aktiviteter for de unge, som gerne vil have hjælp til deres kommende karriere.

Værd at vide om dagtilbud:

Både på Sjælland og Fyn er mange erhvervsskoler begyndt at indføre dagtilbud, så de kan aktivere de unge på den bedst mulige måde. Der er mange unge som gennem dagstilbud finder ud af, hvad det er, som de gerne vil senere i livet. Det er meget forskelligt hvilke aktiviteter de forskellige skoler tilbyder, men fælles for dem alle er, at der er noget til enhver smag. Dagtilbud er noget for dig, som:

  • Gerne vil lære mere om dig selv
  • Få lov til at afprøve drømmejobbet
  • Gerne vil forbedre sig i skolen
  • Hvilke muligheder der er i fremtiden i forhold til interesser

 

Dagtilbuddet har noget til alle unge, og derfor er det et tilbud, som alle burde tage imod. Tidligere deltagere på dagtilbuddet har været utrolig glade for det, idet de har fået noget ud af forløbet. Tag gerne din ven eller veninde under armen og start på et forløb sammen, hvis i har de samme interesser. Dagtilbuddet er også en mulighed for, at kunne lære andre unge med samme interesser at kende. Tryk på følgende link http://hoeng-erhvervsskole.dk/dagtilbud hvis du gerne vil vide noget mere om dagtilbud.

Eksempler på dagtilbud:

Høngs Erhvervsskole tilbyder f.eks. værksteder, hvor man kan være kreativ, boglig skole, praktik og erhvervsafklaring. På værkstedslinjen med håndværk kan man fordele sig på nogle forskellige linjer, f.eks. tømrer, og herved få lov til at udfolde sine evner. På denne måde finder de unge ud af, om f.eks. tømrer kunne være en drømmeuddannelse for dem. Derudover lærer de unge hvordan man skal omgås på en arbejdsplads, hvad det vil sige at møde til tiden og en masse om hygiejne. Man kan også prøve at komme ud praktisk og afprøve ens drøm i et par uger.

 

Den boglige linje går ud på, at unge kan blive bedre indenfor diverse skolefag. Herved kommer de til at arbejde sammen med andre og på denne måde styrke deres samarbejdsevner. Mange unge, der har svært ved skolen, vil synes godt om denne linje, da der tages hånd om de ting, som man  synes er svært.

Om forfatteren

admin administrator