Varm stue med hulmursisolering

Afadmin

Varm stue med hulmursisolering

Når man er på vej hjem efter en lang dag på arbejde i København, Greve, Rødovre eller Hvidovre, og endelig når inden for døren efter en kold og våd cykeltur på vejen hjem, så vil man gerne ind i en varm og hyggelig stue, så man kan varme sine kolde lår og tæer – men det er ikkealle stuer der kan leve op til dette. Dette kan der være forskellige grunde til, men for manges tilfælde skyldes det en ineffektiv hulmursisolering. Hvis ens gamle hulmursisolering ikke længere er i god stand, så kan dette påvirke varmetabet i ens hjem, og varmetabet er endnu værre, hvis hjemmet slet ikke har en hulmursisolering.

Så hvis man gerne vil hjem til en varm stue som ikke resulterer i en ekstra stor varmeregning, så bør man få en ny hulmursisolering – hvilket man kan læse mere om på denne hjemmeside: http://papiruldamager.dk/isolering/hulmursisolering

Gammel hulmursisolering?

Det kan sagtens være, at man tidligere har investeret i en hulmursisolering – men hvis dette er en del årtier siden, så er risikoen for at denne hulmursisolering ikke længere er effektiv meget stor. Det kan derfor være nødvendigt at skifte den gamle hulmursisolering ud, hvis man kan mærke, at det trækker eller at huset ikke længere kan holde varmen inde. Ofte kan det ses på varmeregningen, hvis man har en ineffektiv hulmursisolering, da man skal skrue mere op for radiatoren, hvis man sal holde varmen.

Så hvis det er mange år siden, at man sidst fik lavet en hulmursisolering, eller man kan mærke at den kolde vind trænger ind i huset, så bør man overveje at få lavet en ny hulmursisolering, da dette kan være en god investering, hvis man ser på varmeregningen.

Spar på varmen med en effektiv hulmursisolering

Det er aldrig sjovt at modtage en ekstra stor varmeregning, men det behøver man heller ikke, hvis man aktivt gør noget for husets isolering. Dette kunne eksempelvis være en hulmursisolering, da man med en hulmursisolering undgår varmespild i ens hjem, hvilket medfører, at man bedre kan holde på varmen og undgå at skrue op for radiatoren.  Så det er nemt at spare penge i det lange løb, hvis man vælger at få lavet en hulmursisolering eller skifte den gamle ødelagte isolering ud med en ny og effektiv hulmursisolering. Så hvis man gerne vil kunne holde varmen, og samtidig spare penge på varmeregningen, så bør man overveje en effektiv hulmursisolering.

Om forfatteren

admin administrator