Udnyt smartphones med Mobile Event Apps

Afadmin

Udnyt smartphones med Mobile Event Apps

Efter at smartphones, tablets etc er blevet en stor del af de fleste menneskers hverdag, kan man begynde at drage brug af de mange funktioner som det kan give. Dette er blandt andet, at de fleste har adgang til at downloade apps. Du kan i den forbindelse lave en app der er designet specifikt til dit formål. Dette kan dog være meget besværligt, og det er her at Mobile Event Apps kommer ind i billedet.

De giver dig mulighed for at bruge deres app til dine arrangementer. Dette kunne være lige fra billetbestilling til spørgeskemaer eller quizzer og evalueringer. Mobile event apps giver dig mulighed for at samle stedet hvor disse informationer kommer og også drage fordel af dem under arrangementet, hvis der nu skulle tages nogle beslutninger.
Du kan læse mere om de mange muligheder her  som blandt andet omfatter ting som chat, meningsmålinger, galleri, booking, check in, live afstemninger og meget mere. Den giver dig et fantastisk værktøj så de deltagende kan føle sig som en aktiv del af dit arrangement.

 

Mobile Event Apps til forskellige arrangementer

En af de fede detaljer er at man kan bruge mobile event apps til mange forskellige arrangementer. Det er nok ting som kongresser og lignende som kan drage mest nytte af de mange funktioner, men også diverse fester kan drage fordel af funktionerne. Især hvis der er i løbet af arrangementet vil være nogle foredrag, så kan man bruge funktionen til at få spørgsmål fra publikum, eller få dem til at besvare noget. Og derved føle sig som en større del af eventet.

Du får en effektiv og driftsikker software som gør at du ikke behøver dig bekymre om det. Du kan samtidig få nogle smarte værktøjer til at måle hvor succesfuld dit arrangement har været, som du kan bruge til fremtidige events.

Om forfatteren

admin administrator