Animationsvideo har tilført filmgenren nye dimensioner

Afadmin

Animationsvideo har tilført filmgenren nye dimensioner

En animationsvideo kan pifte enhver film eller reklame op. Lige siden Walt Disney byggede sit imperium på at lave animationsvideo har genren udviklet sig gevaldigt og bliver nu brugt i alt fra rene animationsfilm til blandingsfilm, hvor der både er rigtige personer og animerede figurer. Nogle af disse, hvor der er dyr, som er animerede og andre hvor det er nogle af menneskerne. Se her hvordan animationsvideo kan gøres levende og spændende.

 

Og der er nærmest ikke grænser for, hvad man kan lave inden for animationsgenren i dag. Hvem husker ikke den banebrydende Avatar, hvor en animeret fiktionsverden smelter sammen med den verden, vi kender med rigtige mennesker og omgivelser som vores egen.

 

Animationsvideo til mange formål

 

Og inden for reklamefilm-genren, kan man også opnå stor tiltrækningskraft og tiltrække sig særligt meget opmærksomhed til gavn for kundetilgangen. For her er der virkelig spændende muligheder. Faktisk er der lavet undersøgelser af, hvor lang tid brugere, og dermed potentielle kunder, bruger på at se animerede videoer i reklamer, og de fleste flere af disse ser næsten reklamerne helt til ende inden de skifter, når de er lavet med animationsvideo. Ja, faktisk er det tre ud af fire, der ser reklamen helt til ende, når det er med animation.

 

Så det kan godt betale sig at overveje, når man skal i gang med at brande sit næste produkt, at smække det op som en animationsvideo. Der er også mange, som spår, at en stor del af internettet i fremtiden vil være animationsvideo. Faktisk så meget som 73 procent af al internettrafikken er blevet spået til at være video inden for en årrække. Og nutidens marketingsfolk bruger i høj grad animationsvideo i deres produkter – faktisk 93 procent. Så der er helt klart gode perspektiver i animationsvideo i salg og markedsføring af sit produkt og inden for alle genre.

 

Animationsvideo rummer et utal af mulighed

Animationsvideo skaber også tryghed hos kunden og kan være den udslagsgivende faktor, der gør at de netop køber din vare. Det er som om, at en grundig og flot fremstillet animationsvideo virker mere overbevisende end ord og beskrivelser. Der er ganske enkelt noget overbevisende og dragende ved videoer på internettet – de tager nærmest seeren i hånden og fører dem igennem deres univers og efterlader den potentielle kunde med en oplevelse rigere.

 

For ikke bare har man som ny kommende kunde fået en på opleveren, man er faktisk også blevet klogere på noget, når man har set den. Det visuelle i animationsvideo har en dragende effekt på seeren og får denne til at hænge ved. Og selvom produktet ikke i sig selv måske interesserer den nye kunde, så kan videoen i sig selv være så god, at man får lyst til at blive hængende. Og hvem ved, så kan det jo godt være, at man alligevel ad denne vej bliver interesseret i produktet, der bliver demonstreret i videoen. Så hvorfor ikke overveje at bruge animationsvideo til den næste demonstration af dit produkt på nettet.

Om forfatteren

admin administrator